Tuin paviljoen Boechout - opgaan in de omgeving - PAEN architectuur

DATUM:

2017-2019

PROGRAMMA:

Bouwen van een Tuinkamer

LOCATIE:

Boechout

KLANT:

Paul en Els

STATUS:

Uitgevoerd

FOTOGRAFIE:

INFO:

De bouwheer wenste zijn tuin heraan te leggen en een link te creëren tussen de tuin en zijn woning.  Doordat het terras achter de woning noordelijk georiënteerd is en de leefruimtes weinig zicht hebben op de tuin, is geopteerd een tuinkamer te ontwerpen zodat er gedurende het hele jaar midden in de tuin geleefd kan worden. De vorm van de tuinkamer is gegroeid uit de vraag van de bouwheer om in vooraanzicht geen al te opvallende constructie te bouwen met een focus op de voor hem belangrijkste punten van de tuin: het zonneterras en de poel. De interesse voor architectuur van de bouwheer was een extra uitdaging om ook het interieur een eigen karakter te geven.

Woning KN Mortsel - Detail - PAEN architectuur
Woning NK
Woning DK Mortsel - Detail - PAEN architectuur
Woning DK
Menu