Woning DK Mortsel - nieuwe voorgevel- PAEN architectuur

DATUM:

2016 – 2019

PROGRAMMA:

Verbouwen van een eengezinswoning

LOCATIE:

Mortsel

KLANT:

Dorien en Kristiaan

STATUS:

In uitvoering

FOTOGRAFIE:

INFO:

De bouwheer is verliefd geworden op een kleine en charmante woning in Mortsel. De woning voldeed echter niet aan de eisen van de nieuwe bewoners. De veranda integreren in de leefruimte, 2 extra slaapkamers en een ruimere badkamer stonden op de wensenlijst. Dit alles onder 1 belangrijke voorwaarde: het behoud van de eigenheid en charme van de woning langs de straatzijde. De atypische vorm van de achtergevel is hiervan een gevolg. De toegevoegde slaapkamer mist letterlijk een hoek, maar is daarom zeker niet minder ruim.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.

Menu