Woning KD Boechout- Nieuwe voorgevel - PAEN architectuur

DATUM:

2015 – 2017

PROGRAMMA:

Updaten en uitbreiden eengezinswoning

LOCATIE:

Boechout

KLANT:

Kathleen en Dirk

STATUS:

Uitgevoerd

INFO:

De oorspronkelijke woning bestond uit een hoofdgebouw met daarachter verschillende bijgebouwde koterijen. De koterijen namen heel veel plaats in voor de donkere en kleine ruimtes die ze teruggaven aan de bewoners. De koterijen werden afgebroken en er werd een nieuw volume naast de woning geplaatst. Dit volume zorgt voor een extra slaapkamer en badkamer, alsook een ruime leefkeuken. De eigenaar heeft geen affiniteit met strakke, witte ruimtes. Daarom zijn de materialen van het gebouw ruw en zichtbaar. Aan de binnenzijde zie je witgeschilderde snelbouwsteen. De houten raamkaders zijn voorzien van een multiplex kader ter afwerking van de dagkanten. De gevel is bekleed met heel ruwe, brede planken.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Fill out this field
Fill out this field
Vul een geldig e-mailadres in.

Menu