Woning KN Mortsel - Overgang bestaand naar nieuw - PAEN Architectuur

DATUM:

2016 – 2017

PROGRAMMA:

Verbouwen van een halfopen bebouwing

LOCATIE:

Mortsel

KLANT:

Nathalie en Kristof

STATUS:

Uitgevoerd

FOTOGRAFIE:

INFO:

De bouwheer had vooraf een vrij concreet idee. De vrijstaande garage moest verdwijnen en plaats maken voor een nieuwe grote garage met achteraan een atelier voor zijn schrijnwerkersactiviteiten. De huidige leefruimte en keuken werden uitgebreid om deze aan te passen aan de noden van vandaag. De opbouw, materiaalkeuzes en exacte afwerking zijn in samenspraak tot een mooi evenwicht gebracht.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Fill out this field
Fill out this field
Geef een geldig e-mailadres op.

Menu