Woning ML

Woning ML

Totaal renovaties

Verbouwingen

2022

Programma

Extra verdieping en het plaatsen van nieuwe keuken en vast meubilair

Locatie

Hove

Klant

Laura en Matthias

Status

Uitgevoerd

Laura en Matthias namen hun verouderde woning onder handen. Samen met hen plaatsten we hun bureau naar de tweede verdieping, omwille van de natuurlijk lichtinval en het mooie uitzicht op de omgeving. We creƫerden eveneens een extra kinderslaapkamer met een badkamer, een fietsenstalling aan de voorkant van de woning en een keuken waarin de oude elementen elegant werden verwerkt met nieuwe en duurzame materialen. Door onderdelen van oude deuren te hergebruiken, ontstond er een aangename afscheiding tussen de fietsenberging en keuken.

1 - toonbeeld 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Elk gebouw vraagt een specifieke oplossing. Onze taak is om het brede plaatje in de gaten te houden en jouw noden, wensen en budget hierin te verwerken.