Woning TS

Woning TS

Renovaties

Verbouwingen

2022

Programma

Renovatie van de gelijkvloers met een nieuwe achterbouw

Locatie

Ranst

Klant

Stephanie en Thijs

Status

Uitgevoerd

Stephanie en Tijs kochten een oude woning die bestond uit heel wat koterijen. Daarnaast zorgde de bestaande veranda ervoor dat het hele gebouw oververhit werd.. Door de achterbouw open te trekken en te werken met grote raampartijen, valt er nu heel wat meer licht binnen via de achter- en zijgevel. Door het dak door te trekken ontstaat er een zonwering op de bestaande raamopeningen om oververhitting tegen te gaan. De materialisatie en kleuren zorgen samen met de open keuken voor een rustig en warm gevoel.

1 - toonbeeld 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14

Elk gebouw vraagt een specifieke oplossing. Onze taak is om het brede plaatje in de gaten te houden en jouw noden, wensen en budget hierin te verwerken.